03 500 93 53
info@enveloppenland.be

Op werkdagen bereikbaar tot 17:00 uur

Kartonnen dozen

Kartonnen dozen bestellen?

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige kartonnen dozen? Dan bent u aan het juiste adres bij Enveloppenland.be. In ons online assortiment vindt u namelijk dozen voor iedere gelegenheid. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een doos die snel verzendklaar te maken is, dan is de autolockdoos een uitstekende keus. Deze doos is zeer eenvoudig op te zetten en bevat een dubbele bodem voor extra stabiliteit. Dankzij de handige plaksluiting hoeft u bovendien geen tape te gebruiken. Voor het verzenden van flyers en ander papierwerk kunt u paraatdozen of postdozen aanschaffen. Wilt u kartonnen dozen inzetten om grotere producten te verzenden? In dat geval bieden onze Amerikaanse vouwdozen uitkomst. U heeft in dit geval keus tussen enkelgolf- (‘stevig’) en dubbelgolfdozen (‘extra stevig’). Alle kartonnen dozen op onze website zijn te verkrijgen in een veelvoud aan formaten. Op de productpagina’s vindt u een overzicht van de beschikbare afmetingen per doos.

Kartonnen dozen bij Enveloppenland.be
Wanneer u kartonnen dozen bestelt bij Enveloppenland.be profiteert u van een uitstekende service. Bestelt u uw dozen vóór 14.00 uur, dan worden deze binnen 48 uur afgeleverd op het door u aangegeven adres. Indien uw bestelbedrag boven de €75,- ligt rekenen wij bovendien geen verzendkosten. Wilt u graag een set kartonnen dozen bestellen, maar twijfelt u nog of uw bestelling wel overeenkomt met uw verwachtingen? Vraag dan vooral een gratis voorbeeld aan, zodat u zeker kunt zijn van de juiste aankoop. Ook is het mogelijk om aanvullende vragen te stellen aan onze klantenservice, via info@enveloppenland.be. Bent u onverhoopt toch niet tevreden met uw aankoop? Dan kunt u deze eenvoudig binnen 14 dagen retourneren.

Weet u welk model kartonnen doos het beste past bij uw verzendopdracht? Bekijk dan ons volledige assortiment op deze pagina en bestel uw producten eenvoudig online in onze webshop!
Wist u dat deze enveloppen ook bedrukt kunnen worden?
Wist u dat deze enveloppen ook geadresseerd kunnen worden?