03 500 93 53
info@enveloppenland.be

Op werkdagen bereikbaar tot 17:00 uur

Waarom Enveloppenland?

Waarom Enveloppenland.be!


 

Koro

Enveloppenland is gevestigd in Rotterdam (Nederland) en is onderdeel van Koro. Koro bestaat uit Koro Enveloppen, Koro PackVision en Enveloppenland. Koro Enveloppen B.V. richt zich primair op de verkoop van onbedrukte, bedrukte en geprinte enveloppen in alle soorten en maten. Er is geen envelop die Koro Enveloppen niet kan leveren! Koro PackVision B.V. is de specialist op het gebied van functionele en promotionele postverpakkingen. Van Amerikaanse vouwdozen tot op maat gemaakte luxe geschenkverpakkingen. Nieuwsgierig wat Koro u nog meer kan bieden? Bekijk onze website: koro.nl.
 

Enveloppenland

Wij willen de nummer één webshop zijn en blijven op het gebied van enveloppen en verzendverpakkingen. Dit willen wij bereiken door u de mogelijkheid te bieden om gemakkelijk, snel en betrouwbaar online enveloppen en verzendverpakkingen bestellen. We willen u een zo groot mogelijk assortiment bieden, zodat wij u altijd in uw behoefte kunnen voorzien. 
 

Persoonlijke service

Enveloppenland staat voor persoonlijke service. Wij staan vijf dagen in de week voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij proberen voor alles een passende verzendoplossing te vinden! Wij zijn te bereiken via info@enveloppenland.be en op werkdagen telefonisch tussen 08.00 en 17.00 uur via 03 500 93 53.

Omdat wij vinden dat de klant een zo goed mogelijk beeld moet hebben van het product, bieden wij u de mogelijkheid een gratis voorbeeld aan te vragen. Op deze wijze heeft u de mogelijkheid om altijd de goede keuze te maken.
 

Uitgebreid assortiment

Wij willen u zo een zo breed mogelijke keuze voorschotelen. Naast een zeer uitgebreid gekleurd assortiment enveloppen en verzendverpakkingen hebben wij ook een groot assortiment verzendverpakkingen. 
 

Expertise

Onze werknemers hebben veel expertise op het gebied van enveloppen en verzendverpakkingen. Wij vinden dit belangrijk zodat wij u van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien.

Team Enveloppenland

 

Algemeen

 

Monica Martijn
Boekhouder

Mirjam Sewnundun
Marktonderzoek

Tamara Terzic
Online marketeer

Alicia Ririhena
Online marketeer
 
 

Verkoop

 

Leo Hagoort
Operationeel Manager
Webshops


 

Hélène van Duin
Commercieel
medewerker
Enveloppenland.nl
Enveloppenland.be
Bestbuyenvelopes.uk

Martina Manfredi
Commercieel
medewerker
Paesedellebuste.it
Paísdelossobres.es
 

Benoît Guionie
Commercieel
medewerker
Paysdesenveloppes.fr
Paysdesenveloppes.be
Paysdesenveloppes.ch

Sergio Willems
Commercieel
medewerker
Paísdelossobres.es
Enveloppenland.nl
Enveloppenland.be

 
 

Magazijn

 

John Beekhuis
Magazijn medewerker

Kevin van Baaren
Magazijn medewerker

Waiman Cheung
Magazijn medewerker

Rene Tuithof
Chauffeur
 


 
 


 


                                                                                              
Wist u dat deze enveloppen ook bedrukt kunnen worden?
Wist u dat deze enveloppen ook geadresseerd kunnen worden?